Sidor

lördag, oktober 20, 2007

Missa inte vinterns Vegomässa!

Idag består bloggen av ett viktigt meddelande från Djurrättsalliansen.

/Per-Anders


-- ATT SPRIDA SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT --

Missa inte vinterns Vegomässa!

Den 8/12 slår Djurrättsalliansen upp portarna till Chokladfabriken i Malmö och presenterar årets andra Vegomässa. Den här gången går den i julens tecken. Det blir julkakor, bakelser, frukttårtor, saffransbröd och choklad av alla möjliga slag. Det blir provsmakningar av den nyaste gröna maten, föredrag, näringslära och matlagning inför publik.

Dessutom underhållning, musik, konstutställning och massor av djurrättsinformation. Vi har bjudit in organisationer, grupper och företag som arbetar med djurrätt och vegetarisk mat och programmet fylls på helatiden, håll utkik på http://www.vegomassan.org/ och kontakta info@vegomassan.org om du har några frågor eller idéer.

På mässan finns även kockar från Köksbrigaden som serverar sin förstklassiga, superpopulära veganska jultallrik! Ta med alla dinasläktingar, vänner och bekanta, bjud dem på en smakupplevelse.

Kom själv och fynda skor från Vegetarian Shoes, snacka med andra djurrättsengagerade, få tips på recept och hemsidor, utbyt aktionsidéer, lyssna på föredrag ochmusik, kolla in konsten, ät massor av mat och ta det lugnt.

Du är så välkommen!

/Djurrättsalliansen

2 kommentarer:

Cecilia sa...

En måstemässa, med andra ord! :)
Men det har smugit sig in ett kommatecknet i länken till Djurrättsalliansen så den funkar inte i nuläget.

Per-Anders Svärd sa...

Observant! Tack för det! :)